Je bedrijf loopt lekker. Je hebt al een aardige e-maillijst opgebouwd en je weet dat je er meer mee moet doen. Alleen als je al aan het woord “funnel” denkt krijg je kriebels.

Herken jij deze gedachten bij het woord funnel?

N

Wat moet ik ermee en past het überhaupt wel bij mijn bedrijf?

N

Een funnel klinkt heel eng en moeilijk.

N

Bij een funnel moet je allemaal moeilijke technische dingen doen en dat is echt niets voor mij!

N

Een funnel is mega onpersoonlijk en ik ga er alleen maar mensen mee wegjagen

In drie dagen ontdek je:

$

Wat een funnel is

$

Wat je met een funnel moet

$

Waar je begint met het inzetten van funnels

$

Wat je nodig hebt voor funnels

Deze Salesfunnelgirl heeft mijn “funnel-ogen” geopend op een hele leuke, duidelijke en heldere manier. Ik had geen idee waar ik zou moeten beginnen of wat een funnel nou precies inhoudt. Het leek een hele grote boze wolf in mijn ogen, maar uiteindelijk blijkt een funnel gewoon een fijne, persoonlijke manier om jouw klanten de weg te wijzen naar de oplossing voor hun probleem of in ieder geval verder te helpen in hun zoektocht. De video’s van Lynn zijn fijn om te luisteren en qua inhoud echt heel toegankelijk voor iedereen. Ik raad het iedereen aan om de training van Lynn aan te schaffen die bij een funnel denkt aan “heel moeilijk”, “stom”, “voor mij niet nodig/haalbaar” of “waar moet ik beginnen”. Lynn, dank je wel voor je inzichten en het wegnemen van mijn bezwaren. Ik ben om en als ik je hulp nodig heb, weet ik je te vinden. 

Corry van Ginhoven | Miss Supportive

Duidelijke uitleg wat een funnel is en waar je het voor kunt inzetten, voor ondernemers die nog niets met funnels doen en misschien zelfs schrikken van het woord 😉 Hierna weet je hoe je aan de slag kunt gaan met een funnel.

Shirley

Wat levert het op?

Na afloop van deze driedaagse training weet jij of je aan de slag wilt met funnels of niet. Deze online training geeft je meer inzicht in wat een funnel precies is, wat je ermee kan en wat je nodig hebt om funnels in te gaan zetten. 

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt direct starten. Na aanmelding ontvang je direct de inloggevens voor de online leeromgeving in je mailbox + de mail van de 1e dag. Je kan gelijk knallend van start! 

Wat heb ik nodig?

Voor deze training heb je geen technische kennis nodig. Dit is echt een ontdekkingsreis of het inzetten van funnels iets voor jou is. Je gaat dus voornamelijk aan de slag met de reden waarom je nog niet aan de slag bent met funnels. Verder heb je een computer / laptop nodig met adobe acrobat reader of een printer. 

Ga jij samen met mij op onderzoek uit?

Of het inzetten van funnels geschikt is voor jouw bedrijf?

Na deze driedaagse weet jij of je verder wilt gaan!

Jouw investering is slechts

47 euro

+ NU tijdelijk mijn salesfunnel kit t.w.v. 47 euro als bonus!

Ga jij met mij mee op reis?

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.