START MET FUNNELS
VOOR MEER
KLANTEN & OMZET

Alle kennis en tools die je nodig hebt om te gaan starten met het inzetten van funnels!

START MET FUNNELS
VOOR MEER
KLANTEN & OMZET

Alle kennis en tools die je nodig hebt om te gaan starten met het inzetten van funnels!

KRIJG KLANTEN VIA JE MAILINGLIJST

Door het inzetten van funnels

Tegenwoordig is het lastig om aan nieuwe klanten te komen. Keer op keer krijg je die nee te horen of ze zeggen dat ze later gaan instappen. Dit is niet persoonlijk naar jou toe, maar ze kennen je gewoon nog niet goed genoeg. Een gemiddelde bezoeker moet jou tussen de 10 – 12 keer voorbij zien komen. Deze momenten moeten ook nog eens van waarde zijn zodat jij jezelf bewijst dat je deze persoon echt kunt helpen.

Een funnel is een systeem waarbij de bezoeker jou leert kennen. Je kan het ook wel vergelijken met een trechter. Aan de “bovenkant” gaan er heel veel bezoekers in door bijvoorbeeld het downloaden van je weggever. Daarna ga je ze nog meer waardevolle content geven zodat je na een paar emails een aanbod kan gaan doen.

Met een funnel richt je de route van bezoeker naar klant in. Je gaat op het juiste moment de juiste emails sturen zodat jij de bezoeker zo goed mogelijk kunt helpen. Door alles te automatiseren werkt het systeem voor jou en dan maakt het niet uit of er 1 persoon doorheen gaat of 100.000. Dankzij het inzetten van een funnel maakt het dus niet uit of je thuis achter je computer zit of dat je samen met je partner aan een cocktail in Curacao zit.  Het proces loopt geautomatiseerd door, mensen krijgen op het juiste moment het juiste emailtje en jij werkt ondertussen aan je expertstatusWil jij dit ook? Meld je dan aan voor start met funnels.

Alle lessen gaan in 1 keer open

WAT LEVERT START MET FUNNELS JOU OP?

Meer klanten & omzet

je bouwt aan een waardevolle emaillijst

je haalt direct omzet uit je mailinglijst

je maakt gebruik van een systeem dat voor je werkt

“Ze is echt een sales funnel expert en ben heel blij met het resultaat van de online cursus dagboekschrijven.nl en wat er nu allemaal staat aan inrichting van de emails van My Lovely Notebook
Juliette Molenbeek

ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN

in start met funnels

WAT IS EEN FUNNEL

Voordat je aan de slag gaat met bouwen en uitdenken is het goed om de theorie erachter te weten.

JOUW BEDRIJF

Waarom wil je een funnel en hoe kan je deze het beste inzetten in je bedrijf? Klopt je aanbod nog wel?

STRATEGIE

Wat is de strategie achter je funnel? Wat wil je bereiken ermee? Welke reis legt de bezoeker af?

WEGGEVER

Met welke weggever ga jij je lijst vergroten? Is deze nog goed en is het een goed begin van je funnel?

TEMPLATES

Je krijgt voorbeeld emails die je direct mag overnemen om te implementeren in je funnel.

TECHNIEK

Ik leg je stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld je weggever kan koppelen en hoe je een funnel bouwt.

NEEM JIJ JOUW POTENTIËLE KLANT MEE OP REIS?

Of laat je het ze zelf uitzoeken?

Pak jij de regie binnen je business? Durf jij de ideale route voor jouw ideale klant te bepalen en deze een beetje te sturen? Of laat je ze het zelf maar uitzoeken in jouw snoepwinkel?

 Heb je daar wel eens over nagedacht? Of jouw aanbod wel duidelijk is. Misschien kunnen ze bij jou wel kiezen uit 5 weggevers en 10 diensten. Hoe moet iemand dan kiezen? Mensen krijgen dan keuzestress en vertrekken weer. Gemiste kans! 

Als je wilt weten hoe je goede funnels in moet zetten, dan moet je bij mij zijn. Ik heb inmiddels honderden funnels gebouwd voor meerdere ondernemers en ik weet wat wel werkt en wat niet werkt. Ik kan je alles leren, maar je doet zelf het werk.

Alle lessen gaan in 1 keer open

Lynn wist snel verbanden te leggen tussen m’n verschillende producten, en maakte in een paar snelle schetsen helder wanneer ik wanneer ik welke producten te produceren én te promoten heb
Rosanne Verstappen

Ben jij er klaar voor om jouw droombedrijf te realiseren?

Hi! Ik ben Lynn

De ICT-girl 😉 voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn droom om zoveel mogelijk girlbosses te helpen met het, met meer gemak ondernemen. Dit doe ik doormiddel van funnels en automatiseringen.

Inmiddels heb ik al heel veel dames 1-op-1 mogen helpen, maar ik voel in mijn hart dat ik veel meer dames mag helpen. Vandaar nu de stap naar online. Mijn kennis en passie uitdragen <3

Liefs

 

 

VOOR WIE IS START MET FUNNELS?

Start met funnels is voor ondernemers die willen knallen met hun bedrijf en dingen willen automatiseren. Die via emails & video een connectie willen opbouwen met hun klanten

Je durft te investeren in je bedrijf

Je volgt 100% je passie, maar je klanten blijven weg

Je wilt aan de slag met het vergroten van je mailinglijst

Je bent bereid te gaan werken met Active Campaign

MAAR FUNNELS PASSEN HELEMAAL NIET BIJ MIJ

Bij mijn onderneming kan ik geen funnels inzetten

Geloof me, dat is echt niet zo. Funnels kunnen bij elke onderneming ingezet worden. Zo werk ik voor coaches, experts, maar ook voor webshops. Ja, je kunt ook funnels bouwen voor je webshop om zo je omzet te verhogen

Ik ben wel eerlijk, een funnel is hard werken. Vooral bij de eerste keer alles implementeren. Dus als jij een business hebt, waar je eigenlijk niet zoveel aan de marketing wilt doen of dat je bijvoorbeeld maar 4 klanten per jaar wilt helpen dan kan het inderdaad zo zijn dat funnels niet de juiste keuze voor je is. 

Twijfel je of funnels iets voor jou zijn? Stuur dan even een chat bericht rechtsonderin en dan kijk ik even met je mee. Het is mijn missie dat iedereen succesvolle funnels in gaat zetten en daar is de training ook opgebouwd. Ik deel verschillende voorbeelden met je voor verschillende diensten. En ik help je waar ik kan. 

IK BEN JOUW TECHNISCHE EN STRATEGISCHE HULP

Ik ga je stap voor stap vertellen wat je moet doen.
Je hoeft het alleen nog maar te doen. 

In meerdere video’s leg ik jou uit welke stappen je moet zetten om te gaan starten met funnels. Naast de video’s ontvang je ook diverse uitgebreide werkboeken die jou laten nadenken en belangrijke beslissingen laat nemen. 

Met de checklisten en templates kan je direct aan de slag en lekker gaan bouwen. Daarnaast deel ik voorbeeld emails met je die je zo over mag nemen. Ik  sta voor jou klaar en ik help jou met het starten met funnels. 

INVESTEREN IN START MET FUNNELS

Verdien ik het wel terug?

Ga jij lekker aan de slag en implementeer jij de voorbeelden die ik jou geef? Dan weet ik 100% zeker dat jij je investering terug gaat verdienen. En nee, niet binnen een week. Want er moeten eerst mensen door je funnel heen en je gaat natuurlijk niet meteen vragen of ze in je traject van bijvoorbeeld 200 euro willen stappen. Nee, je begint rustig. Werk aan je expertstatus. En als ze je vertrouwen en jou als de expert gaan zien, dan verdien je deze investering minimaal 10x terug. 

WAARUIT BESTAAT START MET FUNNELS?

Online leeromgeving

Je hebt toegang tot de online leeromgeving waar alle lessen op je staan te wachten. Je logt in met je eigen unieke wachtwoord.

4 modules

Start met funnels bestaat uit 4 uitgebreide modules. Deze modules bestaan uit video’s, werkboeken en templates. Je kan elke week 1 module volgen of in één keer alles doen.

Live Q&A

1 keer per maand wordt er een live Q&A verzorgd. Je kunt je daarvoor aanmelden en een opname is altijd beschikbaar en wordt in de online academie toegevoegd. 

Facebook groep

Je komt met de andere deelnemers samen in een facebook groep waar je ook vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen. Ik kom daar ook regelmatig live. 

START MET FUNNELS

Beschikbaar vanaf  7 juli

START MET FUNNELS

+ Active Campaign cursus
€ 375,-
  • Alles van Start met Funnels

  • +

  • Complete Active Campaign cursus met 8 modules t. w. v. 147 euro

  • Meer dan 40 video’s

  • Facebook groep met Q&A’s & challenges

VEEL GESTELDE VRAGEN

Per wanneer is start met funnels beschikbaar?

De cursus gaat 7 juli online. Alle lessen staan dan voor je klaar om te gaan starten.

Ga je voor de combideal, dan kan je wel meteen starten met de Active Campaign cursus.

Waarom is Active Campaign een vereiste?

Active Campaign is een compleet systeem waar je de meeste geweldige salesfunnels in kunt maken. Dit systeem ken ik door en door en daarmee kan ik jou het beste alles leren. Je kan dus alleen mee doen met dit programma als je met Active Campaign wilt werken. (De kosten van Active Campaign zijn niet inbegrepen bij dit traject)

Ik wil meedoen, maar ik wil niet met Active Campaign werken.

Het is een mogelijkheid. Ik vertel je alleen wel dat alle video’s,  templates & voorbeelden geabseerd zijn op Active Campaign. Dus als jij goed eruit kan halen wat relevant is voor jouw mailsysteem dan mag je zeker mee doen.

Er zit daarnaast ook heel veel theorie in wat natuurlijk universeel is.

Mogen er ook mannen meedoen?

Uiteraard! Als dat roze en roségoud geen probleem voor je is, ben je uiteraard welkom bij start met funnels.

Ik twijfel te veel, en nu?

Heb je nog een vraag? Rechtsonderin staat een chat button. Dan kunnen we even kletsen.

Ik moet nog overstappen naar Active Campaign. En nu?

Je hebt hierin 2 keuzes. Je kiest voor de combi deal en gaat zelf aan de slag of je besteed het uit aan mij.

Ik heb nog een paar plekjes de komende weken om jou te helpen met het overstappen naar Active Campaign. De kosten zijn afhankelijk van het aantal lijsten en aantal producten dat overgezet moeten worden. En of het alleen je mailsysteem is of ook je webshop.

De kosten voor het overstappen zijn vanaf € 300,- excl btw. (Excl. de kosten voor Active Campaign en eventuele plugins)

Stuur gerust een email als je hier interesse in hebt en of ik nog plek heb.

Passen funnels wel bij mijn business?

Funnels passen bij 95% van de bedrijven. Twijfel je? Stuur even een chat bericht en we kijken even naar jouw bedrijf en waar je tegenaan loopt.

We starten 24 juni