Het traject waarbij we samen
jouw business naar the next level tillen

Je bent eruit! Je wilt salesfunnels gaan inzetten, maar je…

Snapt niet waar je moet beginnen. En je hebt al helemaal geen tijd om alles zelf uit te gaan zoeken.

Vind het best wel spannend. Je hebt jarenlang aan een e-maillijst gebouwd en misschien raak je nu iedereen kwijt.

Bent veel te bang dat je het verkeerd gaat inregelen en mensen gaat stalken

Twijfelt of je huidige aanbod wel goed genoeg is voor funnels

Hebt al een succesvol bedrijf, maar dat voelt totaal niet zo. Je werkt veel te veel en wil eigenlijk meer vrijheid creëren

Bent bang dat het een flop wordt bij jou

Twijfelt of dit niet de persoonlijke touch in je business laat verdwijnen.

Bent stiekem ook een beetje bang om te groeien met je bedrijf

Hoe zou het zijn als …

Je e-maillijst niet meer draait om kwantiteit, maar om kwaliteit. Je lijst groeit dagelijks, maar door de vele uitschrijvingen die daar tegenover staan hou je wel mensen over die echt interesse hebben.

Je je ideale klant beter leert kennen en weet je welke stappen hij of zij moet zetten voordat ze klant bij je wordt

Dagelijks e-mails ontvang met nieuwe bestellingen

Je je ideale klant echt optimaal kan bedienen en kan helpen met zijn of haar probleem

Je geld kan verdienen met het aanbieden van je gratis weggever. Op deze manier creëer je meer advertentiebudget waardoor je lijst nog verder kan groeien.

Je je omzetdoelen elke maand met gemak haal

Je meer dan 10.000 euro per maand zou verdienen, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor je bedrijf.

Je vrijheid voor jezelf hebt gecreëerd door gebruik te maken van automatische processen binnen je bedrijf.

SALESFUNNEL STRATEGIE TRAJECT

Het traject waarbij we samen jouw business naar the next level tillen
3 maanden lang ben ik jouw funnel expert die jouw bedrijf zo gaat inrichten dat je veel meer klanten uit je e-maillijst gaat halen.

Wat krijg je allemaal in het traject?

Kick off dag om jouw salesfunnel plan te maken

Persoonlijk salesfunnel en advertentie plan op maat

Implementatie van maximaal 4 funnels

Adverteren van jouw aanbod

6 online 1-op-1 calls van 60 minuten om de voortgang te bespreken

Optimaliseren van de gebouwde funnels

Toegang tot mijn Activecampaign training

Afsluitende lunch

Na het salesfunnel strategie traject:

Heb je meerdere goedlopende funnels die jouw ideale klant verder helpen met zijn of haar probleem

Is je huidige lijst opgeschoond en van kwalitatieve waarde

Heb je een duidelijk plan voor jezelf waar je verder mee aan de slag kan

Staat jouw business als een huis en staat alles geautomatiseerd ingeregeld. Dit bespaart je enorm veel tijd en geeft je rust.

Heb je inzicht in de acties die je moet doen om je doelen te bereiken.

Staat jouw aanbod zo goed ingeregeld dat je niet meer hoef na te denken wat de juiste volgorde is.

Heb je een succesvol online bedrijf met een winstgevende strategie. Alles loopt geautomatiseerd en de processen werken voor jou.

Ben je klaar om met mij op reis te gaan?

De afgelopen jaren heb ik heel veel tijd, energie en geld gestopt in mijn persoonlijke ontwikkeling en technische ontwikkeling. Ik heb veel systemen uitgetest en met elkaar vergeleken. Doorgetest zodat het 100% voor mij en mijn klanten werkte. Ik werk momenteel met de beste software die ervoor zorgt dat alles geautomatiseerd is en jij en ik met meer gemak kunnen ondernemen. Mijn technische kennis gecombineerd met mijn heerlijke creatieve mind en mijn vermogen om verbindingen te leggen en mee te denken met jouw concept is mijn kracht. En daar help ik jou heel graag mee verder.

Na het SALESFUNNEL STRATEGIE TRAJECT:

Heb je je omzetdoelen voor dat kwartaal behaald

Is je emaillijst enorm gegroeid en van betere kwaliteit

Ben je veel beter zichtbaar op social media

Staan jouw evergeen funnels goed ingesteld

Heb je enorm aan je expert status gewerkt

Durf je groot te dromen en weet je ervoor moet doen om ze waarheid te laten worden

Ken je je ideale klant beter en weet je welke stappen hij of zij moet zetten voordat ze klant bij je wordt

HOE WERKT HET?

Het salesfunnel strategie traject is een traject waarbij we jouw business, zichtbaarheid en omzet een enorme boost gaan geven. We zorgen voor een duidelijk concept, dienstenoverzicht en voor een heldere focus.

Als jij besluit te investeren in meer klanten, meer omzet en meer groei voor jouw bedrijf dan begeleid ik jou persoonlijk in mijn drie maanden traject. Het traject bestaat uit 3 fases:

i

Fase 1

It all starts with a plan. Tijdens de 1e livedag kijken we naar de huidige situatie van jouw business. Hoe gaat het met je cijfers? Waar loop je tegenaan? Wat zijn je doelen? En wat is je aanbod? Je gaat aan de slag met praktische opdrachten zodat we aan het einde van de dag een concreet plan hebben. Dit plan werk ik uit en ontvang je binnen 3 werkdagen. Na akkoord gaan we aan de slag met het bouwen van je funnels. Je krijgt van mij een duidelijke to do lijst in de vorm van een Trello bord (incl uitleg) en besteden we de weken daarna om de funnels te creëren.

Fase 2

Je funnels staan klaar! Nu is het tijd om jouw ideale klant te bereiken zodat hij door de funnel heen kan. Ik ga een advertentie funnel voor je bouwen.

Dit gaan we doen door Facebook & Instagram Marketing. We gaan kick ass campagnes opzetten zodat jouw funnels heerlijk vol gaan lopen. In deze fase hebben we wekelijks contact zodat we direct kunnen schakelen als we tegen problemen oplopen en zodat we optimaal gebruik gaan maken van de advertenties en de funnels.

Fase 3

Het is tijd voor evaluatie en finetunen. Na 4 weken vol in de promotie is het tijd voor de 1e grote evaluatie. Ik loop alle mailtjes na en kijk naar de statistieken. Je krijgt van mij een compleet rapport met mijn bevindingen. De to do lijst wordt weer aangevuld en ik voer de laatste wijzigingen door.

Na deze fase geef ik je alle tools om zelfstandig door te pakken met de huidige funnels die je hebt lopen.

Het SALESFUNNEL STRATEGIE TRAJECT bestaat uit:

Kick off live dag

Allereerst wil ik je leren kennen! Dus plannen we een kennismaking in. Tijdens deze dag nemen we jouw bedrijf, website en diensten door, maar ook kijken we naar de toekomst. Waar wil je naartoe? We gaan brainstormen over mogelijke funnels die voor jouw situatie het beste gaan werken.

Persoonlijk funnel & advertentie plan op maat

Na het gesprek ga ik aan de slag. Ik zal een plan opstellen waarbij ik alle mogelijke funnels uitwerk. Dit zal ik aan je presenteren en na akkoord krijg je van mij een lijst in trello met alles wat je moet aanleveren. Daarna is het tijd voor het leukste gedeelte: we gaan aan de slag!

Implementatie

Tijd voor actie! We gaan jouw funnels implementeren. Dat betekent dat we het systeem zo gaan inrichten dat jouw verkopen gaan stijgen. En één ding kan ik je alvast vertellen: je gaat gegarandeerd positief resultaat behalen. Als alles klaar staat, gaan we je funnels boosten met advertenties. Ik maak een advertentie plan en die gaan we er doorheen knallen.

Skypecalls

Om de voortgang en resultaten te bespreken en eventueel bij te schaven waar nodig, plannen we elke  twee weken een skypecall in. Zo leer je steeds beter hoe jouw funnels in elkaar zitten. Tijdens fase 2 hebben we elke week een korte skype call zodat we snel kunnen schakelen.

SOS-call

Loop je ergens tegenaan? Of heb je ineens een spontaan idee wat je graag geïmplementeerd wilt hebben? Je hebt 2 keer de mogelijkheden om een SOS call in te zetten. Deze kan je inzetten naast de reguliere calls op het moment wanneer jij hulp nodig hebt.

Salesfunnel School

Als het traject is afgelopen, krijg je van mij toegang tot de salesfunnel school. Ook krijg je een adviesplan hoe je nu zelf kan doorpakken en waar je op moet letten als je zelfstandig een lancering doorvoer.

De investering van dit traject is
€ 2.997,-

“Ik ben ontzettend blij dat ik het 3 maanden traject bij Lynn heb gevolgd. Hierdoor is mijn mailfunnel én mijn online programma in een keer goed ingericht.Als ik dat allemaal zelf had moeten doen, was het misschien nu nog niet live geweest.
Lynn is super goed bereikbaar voor vragen, aanpassingen en implementaties. Daarnaast denkt ze proactief mee met de mogelijkheden die er nog liggen voor mijn bedrijf op het gebied van emails en funnels. Heel fijn om een specialist te hebben die met je aan de slag gaat om neer te zetten wat je heel graag wilt, maar waar je zelf liever niet aan begint.
Ze is echt een sales funnel expert en ben heel blij met het resultaat van de online cursus dagboekschrijven.nl en wat er nu allemaal staat aan inrichting van de emails van My Lovely Notebook.”
Juliette | My Lovely Notebook

VEELGESTELDE VRAGEN:

Met welk e-mailsysteem moet ik werken?

Ik werk met het mailsysteem Activecampaign en dit is ook een vereiste voor het online programma. Wil je overstappen naar Activecampaign? Dit kan ik voor je verzorgen voorafgaand aan het traject. De kosten zijn hiervoor € 297,-. Wil je dit zelf doen? Dan kan ik je mijn Activecampaign training aanraden. (Deze kosten krijg je terug als je instapt in het traject. Mijn Activecampaign training zit namelijk bij dit traject in).

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden zodat we door kunnen pakken. Een maand na de laatste sessie hebben we nog 1 zoom call van 1 uur om te checken hoe het nu gaat.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in 3 termijnen betalen.

Wanneer kan je starten met het traject?

Je kan op elk moment starten. Maar let wel op. Ik neem max per maand 2 nieuwe klanten aan. Dus vol is vol. 

Is adverteren verplicht?
Ja, adverteren is verplicht binnen dit traject. Zodra jouw funnel staat, gaan we door middel van adverteren je weggevers promoten en de funnel vullen.
Het advertentiebudget zit niet in dit traject. Hou hiervoor minimaal 500 euro voor gereserveerd.
Doe jij alles voor mij?
Ik ben die 3 maanden jouw steun en toeverlaat. Qua techniek doe ik alles voor je. Zo bouw in alle funnels voor je en koppel het met je wordpress website. Ook denk ik strategisch met je mee, lees alle teksten na en geef feedback.
Voor het schrijven van de teksten ben je zelf verantwoordelijk voor. Ik ben van mening dat jij alleen zelf die connectie met je ideale klant kan maken waardoor je zo gericht mogelijk kan schrijven.
Je ontvangt wel van mij de richtlijnen voor het schrijven de teksten.
Hoe intensief is het traject?
De eerste maand is het meest intensief. We gaan gelijk aan de slag met het omgooien van je business (als dit nodig is), het creëren van nieuwe weggevers en aanscherpen van je aanbod. Daarnaast draait deze maand om schrijven, schrijven, schrijven. We gaan aan de slag met het bouwen van de funnels.
De tweede maand draait om het “wakker schudden” van je huidige lijst & het aantrekken van nieuwe mensen. Deze maand ga ik je weggevers adverteren zodat de eerste mensen door je funnels gaan. De eerste optimalisaties gaan we dan gelijk al doorvoeren.
De derde maand draait om optimaliseren en verbeteren. Je krijgt dan een lijst van alles wat je “opnieuw” aan moet leveren zodat we het helemaal passend voor je kunnen inrichten.

Je bent voornamelijk druk met:

  • teksten schrijven
  • (eventueel) nieuwe producten maken
  • Lanceren
  • Bloggen
  • Op social media actief zijn
Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Je moet minimaal 1 jaar ondernemer zijn, een e-maillijst hebben van minimaal 1500 contacten en een omzet hebben van minimaal 50.000 euro per jaar.

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?

Maakt helemaal niet uit, want ik doe alles voor je. Alles wat jij moet weten, leg ik je rustig uit. Zodat jij het daarna zelf ook kan. Maar deze 3 maanden ben ik jouw technische steun en help ik je met alles met betrekking tot Active Campaign, woocommerce & wordpress.

Na deze training krijg je toegang tot mijn Active Campaign training zodat je zelf verder kan met het systeem. 

Wat levert onze samenwerking op?
  • Een systeem dat 100% voor jou werkt
  • Automatisering en optimale techniek die jouw werk uit handen neemt
  • Geen stress meer rondom lanceringen
  • Je bereikt alleen nog de mensen die oprecht interesse hebben in jouw aanbod

Wil je nu echt aan de slag met jouw funnels?
Meld je dan snel aan voor dit prachtige traject!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.