Salesfunnel school | Voor ondernemers die meer vrijheid en groei willen in hun bedrijf

Heb jij ook moeite met het verkopen van jouw diensten of producten? Heb je een mooie website, een flink aantal e-mailadressen maar mis je nog de juiste strategie om deze te laten converteren naar leads? Kortom, ben jij op zoek naar een systeem waarmee je meer klanten aantrekt? Dan is de salesfunnel school iets voor jou!

HERKEN JIJ JE HIER IN?

Jij wilt eindelijk eens effectief gebruik gaan maken van de emaillijst die je al hebt verzameld.

Je hebt de mensen binnengehaald via een gratis weggever of challenge en daarna doe je niets meer met deze mensen. Ja, je stuurt ze af en toe een nieuwsbrief, maar daar haal je niet echt veel verkopen uit toch?

Jij hoort al een tijdje iets over salesfunnels, maar wat het precies is of wat je ermee kan heb je geen idee van?

Je wilt graag meer omzet en een manier vinden om meer omzet te draaien. Maar hoe dan? Je hoort iets over salesfunnels, maar het klinkt jou allemaal te pusherig. Maar klopt dit wel?

Jij wilt veel en veel meer mensen helpen met jouw missie. Maar je hebt geen idee hoe je je conversie kan verhogen

Hele mooie producten heb je klaar staan om te verkopen. Je lanceringen draaien wel goed, maar het is niet het mega succes wat je hoopte te halen. Je vraagt jezelf af hoe je deze resultaten kan verbeteren.

Je had een omzetdoel gesteld voor 2018, maar deze heb je niet gehaald

Je had een mooi doel voor jezelf gesteld, maar helaas heb je deze niet gehaald. En je bent bang dat je in 2019 dezelfde kant op gaat. 

Ga aan de slag met jouw sales

Met een goedwerkend systeem kun je namelijk jouw bedrijf laten groeien en jouw omzet verdubbelen of zelfs vertienvoudigen! Als ondernemer wil je vaak meer vrijheid en succes, je volgt je hart en doet dit met passie. Je weet heel goed wat je wel en niet wilt, maar zodra het woordje ‘sales’ om de hoek komt kijken blijft het stil. Met de salesfunnel school komt daar verandering in. In 10 weken neem ik je mee door het complete traject van A tot Z.

Wat gaan we doen?

Tijdens de salesfunnel school gaan we aan de slag met jouw bedrijf. Je gaat op zoek naar jouw ideale klant en hoe je deze het beste kunt aanspreken. Vervolgens gaan we aan de slag met active campaign om deze ideale klant te bereiken en aan jouw bedrijf te binden. In de laatste fase gaan we jouw opties testen en bijsturen. Hoe krijg je meer mensen in jouw salesfunnels en welke marketingactiviteiten passen daar het beste bij? Al deze onderwerpen en meer komen aan bod.

VOOR WIE IS DE SALESFUNNEL SUMMER SCHOOL? 

Niet bang bent te investeren in je eigen ontwikkeling

Werkt (of wilt werken) met Active Campaign

Wilt investeren in een betaald mailsysteem

Je bedrijf naar de next level wilt tillen

Bereid bent nieuwe dingen te leren

Je omzet minimaal wilt verdubbelen

Het resultaat

Na de salesfunnel school

Heb je een perfect op elkaar afgestemd systeem

Heb je meerdere salesfunnels actief staan

Heb je een connectie met je leads

Zie je je inkomsten stijgen en word verkopen veel gemakkelijker

Ben je een expert op het gebied van Active Campaign

Heb je een systeem met constante conversie

Wat ga je leren?

Jouw business uitgelicht

Wat is de huidige situatie van je business? Welke diensten heb? Wat moet weg en wat komt erbij? Hoe gaat het nu met je omzet en je doelen? En hoe staat het met je zichtbaarheid? We gaan eens goed kijken naar je eigen business.

Know Like Trust

Je gaat de reis van je ideale klant uittekenen. Denk hierbij aan de stappen die jouw ideale klant doorloopt van eerste kennismaking tot aan aankoop product. Je gaat kijken naar je diensten en of deze wel bij elkaar aan sluit en je niet totaal iets anders aanbied dan het probleem van je klant.

Salesfunnel plan

Het begint allemaal met een goed en duidelijk plan. Schrijf alles op en het zorgt voor duidelijkheid in je hoofd. In deze module gaan we aan de slag met het Salesfunnel Plan. Ik leer je alle belangrijke aspecten die in dit plan horen te komen. En vergeet niet het visueel maken van jouw uitgeschreven funnels.

Active Campaign

Dit mooie systeem heeft zoveel mooie functies. Na deze module heeft Active Campaign geen geheim meer voor jou. Deze module bestaat uit 7 kleinere modules die jou stap voor stap meenemen in alle functionaliteiten van dit emailmarketingsysteem.

Funnels bouwen

Yes! We gaan aan de slag. We gaan je eerste funnel bouwen en deze meteen operationeel zetten. Met alle kennis van Active Campaign en jouw salesfunnel plan moet dit geen probleem meer voor jou zijn. We gaan de theorie omzetten in techniek.

Marketing

Je funnel staat en nu gaan we ervoor zorgen dat er mensen doorheen gaan. Na deze module kan je een succesvolle Facebook & instagram campagne opzetten. Ook is het geven van webinars geen uitdaging meer voor jou. 

Evalueren

Nadat er mensen door je funnel zijn gegaan is het goed om te gaan evalueren. Hoeveel mensen zijn er door heen gegaan? Hoeveel % heeft de emails geopend? Hoeveel % heeft geklikt? Zit er ergens een punt waar te weinig gebeurd? Ik geef je praktische tools waarmee je je funnel kunt evalueren en aanpassen. 

lanceren

Je funnel staat en je hebt hem geoptimaliseerd. We gaan nu kijken hoe je je funnel het beste in kunt zetten bij een lancering. Ook geef ik je praktische tips voor het lanceren van je dienst / product

BONUS: automatiseren

In de bonusmodule heb ik meerdere tutorials klaar staan hoe je bepaalde systemen slim kan koppelen met active campaign. Denk aan: wc ac, zapier, webinargeek, gmail.

Ben jij er klaar voor om jouw droombedrijf te realiseren?

ZO GAAN WE TE WERK

Gedurende 10 weken ontvang je elke week een email met uitleg voor die module. Elke module bestaat uit stap-voor-stap video’s met bijbehorende werkboeken en checklists. 

Plus, je krijgt toegang tot de Salesfunnel School Community (niet als je voor de DIY versie hebt gekozen). Een inspirerende groep met gelijkgestemde ondernemers die allemaal aan de slag willen gaan met funnels. In de groep kan je om advies vragen en sparren met andere ondernemers.

JE INVESTERING

De salesfunnel School bestaat uit 3 varianten. De ‘DIY’ versie waarbij je volledig zelfstandig aan de slag gaat. De ‘Do it together’ versie waarbij je samen met de groep aan de slag gaat. Je nog een extra online masterclass ontvangt en we 2 online samenwerkdagen hebben die ik altijd super waardevol vind! Wil je meer? Dan heb ik voor 5 deelnemers plek voor het intensieve traject. Hier krijg je namelijk 2 keer 2 uur 1-op-1 met mij. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. 

DE NIEUWE GROEPSRONDE START 8 APRIL 2019

Maak hieronder je keuze met welk pakket je aan de slag wilt gaan

Do it yourself

 • Levenslang toegang tot de Salesfunnel School
 • Toegang tot 8 modules in de online academie
 • Toegang tot de bonus modules
 • Toegang tot alle updates en ontwikkelingen
 • Toegang tot 1 Q&A sessie per maand
 • Welkomstpakket

Jouw investering:

€ 497,-

Liever in termijnen betalen:

 

Do it together

(START 8 APRIL)

 • Levenslang toegang tot de Salesfunnel School
 • Toegang tot 8 modules in de online academie
 • Toegang tot de bonus module
 • Toegang tot alle updates en ontwikkelingen
 • Toegang tot 1 Q&A sessie per maand
 • Toegang tot 1 masterclass per maand
 • Toegang tot de besloten community
 • Online kickoff
 • 2 online samenwerkdagen
 • Welkomstpakket

Jouw investering:

€ 697,-

Liever in termijnen betalen:

 

Do it with help

(MAX 5 PERSONEN)

 • Levenslang toegang tot de Salesfunnel School
 • Toegang tot 8 modules in de online academie
 • Toegang tot de bonus module
 • Toegang tot alle updates en ontwikkelingen
 • Toegang tot 1 Q&A sessie per maand
 • Toegang tot 1 masterclass per maand
 • Toegang tot de besloten community
 • Online kickoff
 • 2 online samenwerkdagen
 • Welkomstpakket
 • 1x per 2 weken op vrijdagochtend een check-in via zoom
 • 2 x 2 uur met mij 1-op-1 sessie in Harderwijk / Almere of online

Jouw investering:

€ 997,-

Liever in termijnen betalen:

 

Jouw investering:

€ 497,-

Liever in termijnen betalen:

 

Jouw investering:

€ 697,-

Liever in termijnen betalen:

 

Jouw investering:

€ 997,-

Liever in termijnen betalen:

 

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

DE NIEUWE DO IT TOGETHER RONDE START OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hi! Ik ben Lynn

De ICT-girl 😉 voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn droom om zoveel mogelijk girlbosses te helpen met het, met meer gemak ondernemen. Dit doe ik doormiddel van funnels en automatiseringen.

Inmiddels heb ik al heel veel dames 1-op-1 mogen helpen, maar ik voel in mijn hart dat ik veel meer dames mag helpen. Vandaar nu de stap naar online. Mijn kennis en passie uitdragen <3

Liefs

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik meld me aan en dan?
Nadat je aanmelding definitief is, ontvang je een welkomstemail met daarin de link naar de besloten Facebook Groep. Daar kan je de andere deelnemers ontmoeten en alle ervaringen met elkaar gaan delen. Alle informatie, webinars en replays komen ook in de Facebook Groep te staan.
Waarom is Active Campaign een vereiste?
Active Campaign is een compleet systeem waar je de meeste geweldige salesfunnels in kunt maken. Dit systeem ken ik door en door en daarmee kan ik jou het beste alles leren. Je kan dus alleen mee doen met dit programma als je met Active Campaign wilt werken. (De kosten van Active Campaign zijn niet inbegrepen bij dit traject)
Wat is een coachcall?
Elke week heb je een live coachcall. Deze vindt via een online systeem plaats. Je krijgt een link en daar schrijf je je op in. Op de dag dat het plaats vind, krijg je een mail met daarin de knop om naar de coachcall te gaan.
Mogen er ook mannen meedoen?
Uiteraard! Als dat roze en roségoud geen probleem voor je is, ben je uiteraard welkom in de salesfunnel school.
Ik twijfel te veel, en nu?
Ik snap dat het een hele investering is, maar ik kan je met zekerheid zeggen dat je alles gaat terug verdienen als je actief mee doet met het programma. Zou je misschien even willen bellen? Mail dan naar lynn@jouwonlineassistent.nl je vragen en dan plannen we een afspraak in.
Ik moet nog overstappen naar Active Campaign. En nu?

Ik heb nog een paar plekjes de komende weken om jou te helpen met het overstappen naar Active Campaign. In week 4 gaan we aan de slag met Active Campaign, dus voor die week kan ik een paar deelnemers helpen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal lijsten en aantal producten dat overgezet moeten worden. En of het alleen je mailsysteem is of ook je webshop.

De kosten voor het overstappen zijn vanaf € 300,- excl btw. (Excl. de kosten voor Active Campaign en eventuele plugins)

Stuur gerust een email als je hier interesse in hebt en of ik nog plek heb.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.