Online impact academy

Ben jij er klaar voor om nog veel meer impact te maken met jouw online business?

Laat je ook zoveel omzet liggen? Zonde.

Online ondernemen is helemaal van nu!

Wie kent het niet na afgelopen jaar. Een rare tijd waar je creativiteit hard nodig is.

De woorden online ondernemen en funnels gaan tegenwoordig hand in hand. Maar een funnel is meer dan wat mailtjes achter elkaar zetten in een mailprogramma.

Helaas denken veel ondernemers wel dat het zo werkt en zijn dan gefrustreerd dat een funnel niet werkt.

Of ze beginnen niet eens, omdat ze tegen de techniek op zien.

En daar ligt jouw kans!

Ik wil jou heel graag helpen bij het goed inzetten van jouw funnel strategie.

Herken jij je in het volgende?

Je bent nieuwsgierig naar het bouwen van funnels en wilt hier graag meer over leren

Je wilt zoveel mogelijk mensen helpen zonder dat je jezelf over de kop werkt. Je wilt niet alleen goed verdienen, maar je wilt ook vanuit rust en flow kunnen ondernemen. Je loopt alleen vast op hoe je dat doet.

Je vind het leuk om met Active Campaign te werken en alles te leren over dit systeem

Je blijft rustig en hebt het geduld om een funnel elke keer een beetje beter te maken

Je hebt een emaillijst opgebouwd, maar je weet dat je er veel te weinig mee doet. Eén keer per maand verstuur je je nieuwsbrief, maar er gebeurd dan helemaal niets. Je wilt hier meer uithalen, maar ook daarbij weet je niet exact hoe.

Je vind online marketing leuk en wilt graag leren hoe je alles technisch aan elkaar kunt koppelen

Je wordt enthousiast bij de woorden funnel, conversie, break even en optin formulier

Je bent een echte doorzetter

Je weet dat er 1001 mogelijkheden zijn om je bedrijf slim in te richten, zoals automatische funnels en Facebook advertenties maar je hebt geen idee hoe dit allemaal werkt.

Je doet van alles, maar twijfelt ook aan alles. Zit je productaanbod wel goed in elkaar? Is je boodschap wel goed genoeg? Ben je op de juiste dingen aan het focussen?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

De leads en klanten op de automatische piloot binnenstromen dankzij een volledig geautomatiseerd mail funnel en Facebook advertenties?

Jij een duidelijk overzicht hebt in je producten aanbod wat weer voor rust en focus zorgt

Je een duidelijk systeem hebt waardoor het helder is waar je je die week op gaat focussen om alle doelen te halen.

Je het niet in je eentje allemaal hoeft uit te zoeken, maar dat ik er voor je ben en al mijn kennis met je deel.

Jij je omzet ziet stijgen en je business laat groeien

Na de Online Impact Academy:

N

Heb jij jouw ideale klant nog scherper en kan je nog beter communiceren naar deze klant zodat hij/zij veel meer geprikkeld wordt en sneller klant bij je wil worden.

N

Heb jij een strategisch product aanbod wat jou duidelijk en rust geeft en dat je precies weet wanneer je wat aan wie kunt verkopen

N

Heb je meerdere funnels lopen die voor jouw bedrijf werken waardoor jij niet meer het gevoel hebt dat je continu ‘aan’ staat

N

Is je huidige mailinglijst van waarde en groeit hij dagelijks met nieuwe waardevolle potentiële klanten

N

Weet je hoe je een succesvolle e-mailmarketing strategie opzet

N

Ben je gegroeid als ondernemer en werk je slimmer in plaats van alleen maar harder.

N

Ben je niet (meer) afhankelijk van freelancers die van alles voor je moeten regelen en waar jij op moet wachten. Je hebt zelf de volledige controle over je bedrijf en kunt dingen aanpassen en verbeteren wanneer jij dat wilt.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT!

-WALT DISNEY

Hoe werkt dit traject?

De Online Impact Academy bestaat uit 2 elementen: de online academie en de calls. Deze combinatie zorgt ervoor dat je mega stappen gaat zetten de komende maanden en dat je je business zo gaat inrichten zodat het voor je gaat werken.

Alle lessen gaan direct voor je open. Zo kan je zelf je tempo bepalen. Je krijgt uiteraard wel elke week een e-mail over de les die die week aan de beurt is. Elke les bestaat uit meerdere video’s en/of audio bestanden en een invulbaar werkboek.

De academie

Stap 1: Doelen & plan van aanpak

Creëer een duidelijke vertrekplaats voor jezelf die overzicht biedt zodat je duidelijkheid krijgt in waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Hiervoor krijg je een strategisch plan waar je zef mee aan de slag kunt op je omzet te plannen.

Stap 2: Ideale klant

Zeg hallo tegen je droomklant. Beeld je eens in dat jij met jouw teksten echt jouw ideale klant raakt en ontroert. Dit is mogelijk als jij je ideale klant goed kent. We gaan samen op zoektocht uit. Wat is de pijn en het verlangen van jouw ideale klant? Waar vind je deze klant? En hoe kan je deze klant helpen?

Stap 3: Strategisch productaanbod

Op een presenteerblaadje krijg jij inzichtelijk hoe jouw huidige productaanbod in elkaar zit en gaan we het strategisch indelen. Zodat jij een continue inkomstenstroom kunt generen en kunt gaan werken met een systeem dat voor je werkt.

Stap 4: Product aanbod creëren

Zo’n product piramide is ideaal, maar die producten moeten er wel komen natuurlijk 😉 In deze module gaan we aan de slag met jouw weggevers en online diensten. We gaan ze samen maken! Ik geef je voorbeelden van programma’s / checklisten / brainstormsessies en de tools om je salespagina’s te bouwen.

Stap 5: Routekaart

Alles wat je hebt gemaakt verbinden. Dat is stap 5. We gaan een routekaart uittekenen en aan de slag met schrijven en video’s opnemen. Na deze module heb jij al je teksten geschreven zodat je ze in de volgende module gelijk kunt implementeren. Ook gaan we terug naar de basis. Wat is een funnel nou precies?

Stap 6: Je funnel bouwen en verbeteren

Stap voor stap leg ik je alles uit over het bouwen van een funnel zodat jij de complete controle krijgt en precies weet aan welke knoppen je moet draaien om het gewenste resultaat te krijgen. Als je al een funnel hebt, geef ik je gelijk de tools en checks om te kijken waar hij vastloopt en hoe je dit kunt verbeteren

Stap 7: Je lijst laten groeien + omzet generen

Met je weggever direct omzet verdienen? Dat kan! In deze module leer ik je alles over de break even funnel. We gaan een low end product gelijk goed zetten en deze zo inrichten dat ze na het aanvragen van je weggever een speciaal aanbod krijgen waarmee jij je advertenties kosten terug verdient.

Stap 8: Adverteren

Pixels, conversies en campagnes. Straks weet je daar alles van. Jouw net gemaakte weggever gaan we direct adverteren. Kom maar op nieuwe mensen! Daarnaast pakken we in deze module ook nog even je sociale kanalen mee. Want naast adverteren is het natuurlijk ook belangrijk dat je daar ook goed zichtbaar bent.

Stap 9: Evalueren en verbeteren

Je funnel loopt lekker, wordt gevuld met nieuwe mensen en we gaan hem nu evalueren en kijken waar we hem kunnen verbeteren. Je krijgt een tools en checklisten zodat je hem elke keer weer opnieuw kunt checken hoe hij loopt en waar je hem kunt verbeteren.

De calls

Tijdens het traject zijn er 6 coachcalls van 2 uur. Tijdens deze coachcalls bespreken we jouw vragen, maar gaan we ook echt aan de slag met de problemen waar je tegenaan loopt. De coachcalls zijn mega waardevol en zorgen ervoor dat je gefocust blijft.

Hi! Ik ben Lynn

De ICT-girl 😉 voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn droom om zoveel mogelijk girlbosses te helpen met het, met meer gemak ondernemen. Dit doe ik doormiddel van funnels en automatiseringen.

Inmiddels heb ik al heel veel dames 1-op-1 mogen helpen, maar ik voel in mijn hart dat ik veel meer dames mag helpen. Vandaar nu de stap naar online. Mijn kennis en passie uitdragen <3

Liefs

 

 

Voor welk pakket ga jij?

Diy

€ 797,-

9 modules

Levenslang toegang

Werkboeken

Betalen in 3 termijnen is mogelijk

Groep

€ 997,-

9 modules

Levenslang toegang

6 coachcalls (+ opnames)

Werkboeken

Feedback op je huiswerk via de mail

Besloten Facebookgroep

Betalen in 3 termijnen is mogelijk

VIP

€ 1397,-

(3 plekken)

9 modules

Levenslang toegang

6 coachcalls (+ opnames)

Werkboeken

Feedback op je huiswerk via de mail

Besloten Facebookgroep

1-op-1 VIP dag van 10:00 – 15:00

Whatsapp contact

Betalen in 3 termijnen is mogelijk

Ik ben ontzettend blij dat ik het 3 maanden traject bij Lynn heb gevolgd. Hierdoor is mijn mailfunnel én mijn online programma in een keer goed ingericht.Als ik dat allemaal zelf had moeten doen, was het misschien nu nog niet live geweest.
Lynn is super goed bereikbaar voor vragen, aanpassingen en implementaties. Daarnaast denkt ze pro-actief mee met de mogelijkheden die er nog liggen voor mijn bedrijf op het gebied van emails en funnels. Heel fijn om een specialist te hebben die met je aan de slag gaat om neer te zetten wat je heel graag wilt, maar waar je zelf liever niet aan begint.
Ze is echt een sales funnel expert en ben heel blij met het resultaat van de online cursus dagboekschrijven.nl en wat er nu allemaal staat aan inrichting van de emails van My Lovely Notebook.
Juliette | My Lovely Notebook

Tijdens de sessie met Lynn was binnen drie uur m’n hele productaanbod helderder dan ooit! Niet alleen hebben de funnel rond m’n weggever uitwerkt, Lynn wist snel verbanden te leggen tussen m’n verschillende producten, en maakte in een paar snelle schetsen helder wanneer ik wanneer ik welke producten te produceren én te promoten heb. Wow, m’n jaarplan staat, m’n promotieplan staat en alles is getoetst aan m’n financiële doelen voor dit jaar!

Door de sessie ben ik enorm in de actiestand gezet. Direct na thuiskomst ben ik met m’n Online Community gestart en ik ben nu volop bezig met het opnemen van video’s voor m’n weggever. Ook ga ik volgende maand beginnen met het geven van online Qigong-lessen, iets dat ik al lang wilde en toch steeds niet deed. Nu staat het en ga ik beginnen. De sessie met Lynn heeft mij een heldere focus en m’n bedrijf een stevige basis gegeven. Deze sessie iets dat ik mezelf veel eerder had moeten gunnen!

Rosanne Verstappen | Jade Plaats

VEELGESTELDE VRAGEN

Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving?

Je houdt onbeperkt toegang inclusief alle updates.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik helemaal, maar probeer het om te draaien. Wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Met welk mailprogramma moet ik werken?

Ik werk zelf met het systeem Active Campaign (Mailblue)en dit is naar mijn mening het beste systeem om met funnels aan de slag te gaan. Alle video’s worden ook vanuit dit systeem opgenomen. Werk je met een ander systeem, dan kan je eruit halen wat voor jou van toepassing is.

Ik leer je wel stap voor stap werken met Active Campaign, dus met dit systeem starten is helemaal geen probleem.

Waaruit bestaan de lessen?

De lessen bestaan uit video’s, audio opnames en een invulbaar werkboek. Deze vind je terug in de online leeromgeving. Sommige lessen bevatten ook extra documenten zoals bijvoorbeeld een checklist.

Kan ik vragen aan je stellen?

Jazeker kan dat! In de coachcalls ben ik er voor jou.

Hoeveel uur per week ben ik er mee bezig?

Ik adviseer je 2 a 3 uur per week ermee bezig te zijn. Met sommige modules ben je langer bezig dan met andere modules. Maar hoe meer tijd en energie jij erin steekt, hoe groter het resultaat zal zijn.

Ik kan niet elke week eraan werken. Kan ik dan wel meedoen?

Jazeker! Je hebt levenslang toegang tot de online training. Dus je kunt alle modules op eigen tempo volgen. Het advies is wel om te proberen bij alle coachcalls aanwezig te zijn. Zo haal je echt alles uit dit traject.

Heb je andere vragen? Start hier rechts een chat gesprek of stuur dan gerust een mail naar lynn@salesfunnelgirl.nl.

Wil je graag mee doen aan de Online Impact Academy maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Start dan even een chatgesprek en dan stuur ik m’n online agenda naar je toe.

DE ONLINE IMPACT ACADEMY START OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.