Online impact academy
voor VA’s

Online impact academy
voor VA’s

Het complete funnel programma
voor (technische) VA’s

START 17 JANUARI 2022

Er zijn 12 plekken beschikbaar

 

WORD JIJ DE VOLGENDE
SALESFUNNEL EXPERT?

Online ondernemen is helemaal van nu!

Wie kent het niet na afgelopen jaar. Een rare tijd waar je creativiteit hard nodig is.

De woorden online ondernemen en funnels gaan tegenwoordig hand in hand. Maar een funnel is meer dan wat mailtjes achter elkaar zetten in een mailprogramma.

Helaas denken veel ondernemers wel dat het zo werkt en zijn dan gefrustreerd dat een funnel niet werkt.

Of ze beginnen niet eens, omdat ze tegen de techniek op zien.

En daar ligt jouw kans!

Er zijn veel te weinig VA’s gespecialiseerd in het bouwen van funnels.

En daar wil ik verandering in brengen.

Herken jij je in het volgende?

Je bent nieuwsgierig naar het bouwen van funnels en wilt hier graag meer over leren en eventueel toevoegen aan jouw dienstenaanbod

Je ziet kansen en speelt nu graag in op de toenemende vraag om funnels te bouwen

Je vind het leuk om met Active Campaign te werken en alles te leren over dit systeem

Je blijft rustig en hebt het geduld om een funnel elke keer een beetje beter te maken

Je vind online marketing leuk en wilt graag leren hoe je alles technisch aan elkaar kunt koppelen

Je wordt enthousiast bij de woorden funnel, conversie, break even en optin formulier

Je bent een echte doorzetter

Je krijgt energie van het helpen van andere ondernemers

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…

De leads en klanten op de automatische piloot binnenstromen bij jouw klanten dankzij een volledig geautomatiseerd mail funnel en Facebook advertenties?

Jouw klant eindelijk een duidelijk overzicht heeft in zijn of haar producten aanbod wat weer voor rust en focus zorgt

Je een duidelijk systeem hebt met je klant waardoor het helder is waar je je die week op gaat focussen om alle doelen te halen.

Je het niet in je eentje allemaal hoeft uit te zoeken, maar dat ik er voor je ben en al mijn kennis met je deel.

Jij je omzet ziet stijgen en heel veel klanten kunt helpen met het groeien van hun business.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT!

-WALT DISNEY

Na de Online Impact Academy kan jij de volgende skills aan je aanbod toevoegen:

N

Salesfunnel expert

Een salesfunnel is meer dan alleen maar een paar mailtjes achter elkaar plakken. Het is een strategisch proces van een weggever tot aan een aanbod en verder. Als echte salesfunnel expert weet jij straks van A tot Z welke onderdelen nodig zijn voor een succesvolle funnel.

N

Active Campaign expert

Active Campaign is een compleet e-mailmarketingsysteem die perfect is voor het bouwen van funnels. Na dit traject heeft Active Campaign geen geheimen meer voor je.

N

Facebook & Instagram adverteren

Facebook en/of Instagram adverteren is essentieel als je aan de slag gaat met funnels. Er moeten namelijk nieuwe mensen de funnel doorlopen. Jij weet straks precies hoe je een succesvolle advertentie opstart en kunt evalueren.

N

DIVI (WordPress)

Landingspagina’s, bedanktpagina’s & salespagina’s zijn onmisbaar bij het inzetten van funnels. Jij kent straks ook tools voor het bouwen van succesvolle pagina’s voor je klant.

N

Woocommerce

Dat de ideale klant va jouw klant kan afrekenen is natuurlijk mega belangrijk. Jij bouwt straks met gemak een webshop in Woocommerce en zorgt ervoor dat alles aan elkaar is gekoppeld zodat na betaling de automatisering gaat lopen en ze eventueel ook gelijk aan de training worden toegevoegd.

Hoe werkt dit traject?

De Online Impact Academy bestaat uit 5 elementen: de online academie, de coachcalls, het buddysysteem, de community en de checks. Deze combinatie zorgt ervoor dat je mega stappen gaat zetten de komende maanden en dat je je business zo gaat inrichten zodat het voor je gaat werken.

Elke week gaat er een les open. Elke les bestaat uit meerdere video’s en/of audio bestanden en een invulbaar werkboek.

De academie

Stap 1: Doelen & plan van aanpak

Bij een succesvolle samenwerking met je klant is een duidelijke communicatie heel erg belangrijk. In deze module leer ik je hoe je een duidelijk plan van aanpak maakt zodat jij, maar ook je klant overzicht heeft. En dat je vanuit daar door kunt pakken en heel veel succesvolle funnels neer kunt zetten.

Stap 2: Strategisch productaanbod

Zonder een goed strategisch product aanbod wordt geen enkele funnel succesvol. Met een strategisch product aanbod ga je een continue inkomstenstroom voor je klant generen. Ik leer je in deze module waar een strategisch product aanbod staat en hoe jij dit kunt gaan inrichten met jouw klant. 

Stap 3: Product aanbod creëren

Zo’n product piramide is ideaal, maar die producten moeten er wel komen natuurlijk 😉 In deze module gaan we aan de slag met de weggevers en (online) diensten van jouw klant. We gaan ze samen maken! Ik geef je voorbeelden van programma’s / checklisten / brainstormsessies en de tools om de salespagina’s te bouwen.

Stap 4: Routekaart

Naast je trello kaart is het voor het overzicht ook fijn om een routekaart te hebben. Hierin tekenen we de reis die de ideale klant van jouw klant aflegt. Hierbij gaan we alles verbinden. Daarnaast gaan we aan de slag met schrijven en video’s schrijven. 

Stap 5: Je funnel bouwen en verbeteren

Stap voor stap leg ik je alles uit over het bouwen van een funnel zodat jij de complete controle krijgt en precies weet aan welke knoppen je moet draaien om het gewenste resultaat te krijgen. Als je bijvoorbeeld al een funnel hebt, geef ik je gelijk de tools en checks om te kijken waar hij vastloopt en hoe je dit kunt verbeteren.

Stap 6: Je lijst laten groeien + omzet generen

in deze module ga ik je leren hoe je een break even funnel moet bouwen voor je klant. We gaan een low end product gelijk goed zetten en deze zo inrichten dat ze na het aanvragen van de weggever een speciaal aanbod krijgen waardoor je klant meer advertentiebudget gaat generen.

Stap 7: Adverteren

Pixels, conversies en campagnes. Straks weet je daar alles van. Je kunt nu gaan adverteren voor je klant. Kom maar op nieuwe mensen! Daarnaast pakken we in deze module ook nog even de sociale kanalen mee. Want naast adverteren is het natuurlijk ook belangrijk dat je klant daar ook goed zichtbaar is.

Stap 8: Evalueren en verbeteren

Je funnel loopt lekker, wordt gevuld met nieuwe mensen en we gaan hem nu evalueren en kijken waar we hem kunnen verbeteren. Je krijgt een tools en checklisten zodat je hem elke keer weer opnieuw kunt checken hoe hij loopt en waar je hem kunt verbeteren.

Stap 9: Tarieven & Tips

Als je alle modules hebt doorlopen en genoeg hebt geoefend dan kan je het voor klanten gaan doen. In deze module deel ik je de verschillende verdienmodellen en tips voor het aanbieden van salesfunnel diensten.

Bonus #1: Ideale klant

Zeg hallo tegen je droomklant. Beeld je eens in dat jij met jouw teksten echt jouw ideale klant raakt en ontroert. Dit is mogelijk als jij je ideale klant goed kent. We gaan samen op zoektocht uit. Wat is de pijn en het verlangen van jouw ideale klant? Nadat jij jouw ideale klant aantrek, kan jij jouw klant ook helpen met het aantrekken van deze ideale klant.

Bonus #2: Lijst activeren & opschonen

Heeft jouw klant al een e-maillijst, maar is deze totaal verwaarloosd? Dan gaan we in deze bonus module daar mee aan de slag. Je krijgt van mij templates voor het heractiveren van je lijst, maar ik ga ook veel opschoningstips met je delen.

De calls

Tijdens het traject zijn er 6 coachcalls van 2 uur. Tijdens deze coachcalls bespreken we jouw vragen, maar gaan we ook echt aan de slag met de problemen waar je tegenaan loopt. De coachcalls zijn mega waardevol en zorgen ervoor dat je gefocust blijft.

Buddysysteem

Samen ga je aan de slag met een buddy voor het maken van de opdrachten. Zo kan je lekker oefenen zonder dat je het al echt moet doen voor een klant. 

De community

De online community is de plek waar je vragen kan stellen. Deze plek is 24/7 beschikbaar en helpt je echt met doorpakken.

Check

Per module mag je je huiswerk bij mij inleveren die ik voor jou check. Zo weet je meteen of je op het goede pad zit en of je door kunt pakken of even een stap terug moet doen.

Hi! Ik ben Lynn

De ICT-girl 😉 voor vrouwelijke ondernemers. Het is mijn droom om zoveel mogelijk girlbosses te helpen met het, met meer gemak ondernemen. Dit doe ik doormiddel van funnels en automatiseringen.

Inmiddels heb ik al heel veel dames 1-op-1 mogen helpen, maar ik voel in mijn hart dat ik veel meer dames mag helpen. Vandaar nu de stap naar online. Mijn kennis en passie uitdragen <3

Liefs

 

 

Ik ben ontzettend blij dat ik het 3 maanden traject bij Lynn heb gevolgd. Hierdoor is mijn mailfunnel én mijn online programma in een keer goed ingericht.Als ik dat allemaal zelf had moeten doen, was het misschien nu nog niet live geweest.
Lynn is super goed bereikbaar voor vragen, aanpassingen en implementaties. Daarnaast denkt ze pro-actief mee met de mogelijkheden die er nog liggen voor mijn bedrijf op het gebied van emails en funnels. Heel fijn om een specialist te hebben die met je aan de slag gaat om neer te zetten wat je heel graag wilt, maar waar je zelf liever niet aan begint.
Ze is echt een sales funnel expert en ben heel blij met het resultaat van de online cursus dagboekschrijven.nl en wat er nu allemaal staat aan inrichting van de emails van My Lovely Notebook.
Juliette | My Lovely Notebook

Tijdens de sessie met Lynn was binnen drie uur m’n hele productaanbod helderder dan ooit! Niet alleen hebben de funnel rond m’n weggever uitwerkt, Lynn wist snel verbanden te leggen tussen m’n verschillende producten, en maakte in een paar snelle schetsen helder wanneer ik wanneer ik welke producten te produceren én te promoten heb. Wow, m’n jaarplan staat, m’n promotieplan staat en alles is getoetst aan m’n financiële doelen voor dit jaar!

Door de sessie ben ik enorm in de actiestand gezet. Direct na thuiskomst ben ik met m’n Online Community gestart en ik ben nu volop bezig met het opnemen van video’s voor m’n weggever. Ook ga ik volgende maand beginnen met het geven van online Qigong-lessen, iets dat ik al lang wilde en toch steeds niet deed. Nu staat het en ga ik beginnen. De sessie met Lynn heeft mij een heldere focus en m’n bedrijf een stevige basis gegeven. Deze sessie iets dat ik mezelf veel eerder had moeten gunnen!

Rosanne Verstappen | Jade Plaats

Het complete funnel programma
voor (technische) VA’s

Er zijn 12 plekken beschikbaar

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving?

Je houdt onbeperkt toegang inclusief alle updates.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik helemaal, maar probeer het om te draaien. Wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Met welk mailprogramma moet ik (en mijn klanten) gaan werken?

Active Campaign (Mailblue) is naar mijn mening het beste systeem om met funnels aan de slag te gaan. Ik werk er zelf al ruim 5 jaar met plezier mee. Alle video’s worden ook vanuit dit systeem opgenomen. 

Ik leer je stap voor stap werken met Active Campaign, dus met dit systeem starten is helemaal geen probleem.

Waaruit bestaan de lessen?

De lessen bestaan uit video’s, audio opnames en een invulbaar werkboek. Deze vind je terug in de online leeromgeving. Sommige lessen bevatten ook extra documenten zoals bijvoorbeeld een checklist.

Kan ik vragen aan je stellen?

Jazeker kan dat! In de online community en tijdens de coachcalls ben ik er voor jou.

Hoeveel uur per week ben ik er mee bezig?

Ik adviseer je 2 a 3 uur per week ermee bezig te zijn. Met sommige modules ben je langer bezig dan met andere modules. Maar hoe meer tijd en energie jij erin steekt, hoe groter het resultaat zal zijn.

Ik kan niet elke week eraan werken. Kan ik dan wel meedoen?

Jazeker! Je hebt levenslang toegang tot de online training. Dus je kunt alle modules op eigen tempo volgen. Het advies is wel om te proberen bij alle coachcalls aanwezig te zijn. Zo haal je echt alles uit dit traject.

Heb ik al klanten nodig om mee te doen?

In principe niet! Het mag, maar hoeft niet. We gaan werken met een buddy systeem en je gaat oefenen met fictieve opdrachten. Dus dat komt helemaal goed!

Heb je andere vragen? Start hier rechts een chat gesprek of stuur dan gerust een mail naar lynn@salesfunnelgirl.nl.

Wil je graag mee doen aan de Online Impact Academy maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Plan dan hier even een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten.

HET PROGRAMMA START OVER

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.