Hi!

Wat leuk dat je op mijn website bent en dat je graag meer over mij wilt weten. Ik ben Lynn van der Meer, 31 jaar en verloofd met mijn lieve vriend Hans. We wonen in een leuk huisje met twee katten: Kruimel en Trash. Verder ben ik dol op: Films kijken (je vind me bijna wekelijks in de bioscoop), Netflixen (i love series kijken) en Disney en kun je me ’s nachts wakker maken voor: winegums en Ben & Jerry’s Caramel Chew Chew;)

Over mijn werk

Ik zie het als mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen met het online ondernemen. Dit zodat zij zich met de volle 100% kunnen storten op datgene wat zij het liefste doen. Hier is ook het idee ontstaan om mij te richten op salesfunnels. Door systemen op elkaar aan te laten sluiten komt mijn verbeeldingskracht helemaal tot zijn recht. En met succes! Dankzij het werken met funnels heb ik mijn bedrijf kunnen opbouwen zoals ik dat wilde. En nu heb ik mijn roeping gevonden en help ik andere ondernemers hetzelfde te doen.

Het ondernemerschap is sowieso een van de beste beslissingen in mijn leven geweest. En nu wil ik mijn kennis en ervaring overdragen aan jou! Geef mij jouw ideeën en ik zorg ervoor dat alles op elkaar aansluit en dat er een goedlopend, winstgevend systeem aan gekoppeld wordt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf enorm gaat groeien en dat jij jouw missie gaat leven.

Dus wil jij aan de slag met jouw bedrijf? Om het te laten groeien en er een effectieve salesfunnel strategie achter te zetten? Bekijk dan wat ik voor jouw kan betekenen!