Interesse in de online training ‘Wat moet ik met een funnel?’. Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt een seintje wanneer de training live is. 

Herken jij één van deze vragen?

U

Wat is een funnel?

U

Wat moet ik met een funnel?

U

Waar begin ik?

U

Wat heb ik nodig voor een funnel?

Dit zijn vragen die ik heel veel te horen krijg als funnel expert. En ik weet dat heel veel ondernemers ook met deze vragen rondlopen. Vandaar dat ik een training heb ontwikkeld die deze vragen voor jou gaat beantwoorden. 

In de driedaagse videotraining ‘Wat moet ik een funnel?’ neem ik je mee op reis om te kijken of het inzetten van funnels iets voor jou is. Ik ga je praktische opdrachten meegeven zodat je zelf die beslissing kunt maken. 

In drie dagen ontdek je wat voor meerwaarde funnels hebben voor je business en kan je een beslissing nemen of je ermee verder gaat of niet. 

De ‘Wat moet ik met een funnel?’ training start op maandag 2 maart. Na aanmelding krijg je direct toegang tot dag 1 van de driedaagse training. 

Wil je dat ik je op de hoogte houd van deze training? Als je je hieronder even inschrijft, hoor je als eerste wanneer je je kan inschrijven en krijg je een speciale korting.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.