Gratis masterclass:
Laat je business groeien met je mailinglijst

Doe mee met mijn gratis masterclass en ontdek welke kansen en mogelijkheden er zijn om consistent klanten aan te trekken vanuit je e-maillijst.

Steeds meer ondernemers willen er één: een funnel. Maar hoe werkt dat nou precies en is een funnel niet heel onpersoonlijk.

 

In deze masterclass neem ik je mee in de geheimen van e-mailmarketing die ik heb toegepast in mijn business en in de business van mijn klanten. Hierdoor heb ik afgelopen jaar mijn omzet verdubbeld. En nog belangrijker mijn bedrijf levert mij winst op alle fronten: voldoening, vrijheid en financiële zekerheid.

In de masterclass leer je:

Wat een funnel nou precies is

Waarom een funnel meer is dan een paar mailtjes achter elkaar

Welke fouten er vaak worden gemaakt

Hoe je een business bouwt die meer vrijheid en geld oplevert

In dit webinar vertel ik je over de 5 redenen waarom het nu tijd is om consistent klanten en omzet aan te trekken. Er liggen momenteel zoveel kansen en mogelijkheden en ik wil dat jij ze pakt.

Het duurt ongeveer 1 uur. Er is ruimte en tijd voor vragen!
Natuurlijk ga ik praktische tips, inzichten en lessen met je delen hoe ik het bouwen van funnels aanpak. Op het einde van het webinar deel ik dat met je in de vorm van een mooi aanbod waar je echt gebruik van wilt maken. ?

Voor wie is de masterclass geschikt:

 

Deze masterclass is voor vrouwelijke ondernemers die echt willen doorpakken. Je hebt een grote wens om een succes van je business te maken en wilt dit jaar nog gaan knallen! 

Het maakt niet uit of je een startende ondernemer bent, die gelijk alles wilt implementeren of een ondernemer die al een tijdje aan het werk is en alles wilt gaan optimaliseren en weet dat ze kansen laat liggen.

Hoi, Ik ben Lynn en ik ben de Salesfunnelgirl

Zo’n 7 jaar geleden leerde ik de wereld van online techniek kennen dankzij mijn wens om een online programma te maken. Ik vond het zo leuk dat ik kort daarna mijn 2e business ben gestart als technisch VA.

In deze 7 jaar heb ik heel veel onderneemsters geholpen met websites, online academies en mailsystemen.

3,5 jaar geleden besloot ik te kiezen voor wat ik het allerleukste vond om te doen, namelijk funnels bouwen. Ik hou van strategisch denken en verbindingen leggen en dat is bij funnels bouwen mega belangrijk.

Een funnel is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een online klantreis is noodzakelijk om verschil te kunnen maken.

De vraag naar het bouwen van funnels neemt enorm toe en daarom heb ik besloten om een programma te ontwikkelen waarin ik VA’s opleid tot funnel expert.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

NoodzakelijkNoodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.