Active Campaign Cursus | Salesfunnelgirl

De snelste manier om je e-mailmarketing systeem goed in te richten

In deze online training leer je alles over het systeem Active Campaign en leg ik alle onderdelen stap voor stap uit

De snelste manier om je e-mailmarketing systeem goed in te richten

In deze online training leer je alles over het systeem Active Campaign en leg ik alle onderdelen stap voor stap uit

Je kan direct starten met alle lessen! 

Herken jij dit?

Met je huidige systeem kan je alleen simpele nieuwsbrieven versturen

Je wilt graag meer inzicht in de resultaten van een nieuwsbrief

je wilt meer inzicht krijgen in wat een potentiële klant allemaal bij jou volgt

Je wilt starten met Active Campaign, maar je weet niet hoe

Je bent bang dat het allemaal veel te technisch is

je wilt graag gemakkelijker gaan ondernemen en meer gaan automatiseren

Dan heb ik voor jou de oplossing!

Meer dan 4 jaar geleden ben ik overgestapt van Mailchimp naar Active Campaign en er ging een wereld voor me open! En serieus, ik wil nooit meer weg! I love dit systeem en met dit systeem kan ik de allerbeste funnels maken.

Ik kan nu:

De juiste emails sturen naar de juiste persoon

Mensen een tag meegeven en precies zien wat ze allemaal bij mij volgen

Geweldige funnels bouwen

Mijn mailsysteem koppelen aan bijvoorbeeld woocommerce zodat mensen na een bestelling meteen op de goede emaillijst komen, de juiste tag krijgen en de juiste email krijgen

GA VOOR OMZETGENERENDE EMAILCAMPAGNES

De cursus bestaat uit de volgende modules:

In deze module laat ik je zien hoe het dashboard en de tabbladen van Active Campaign werkt. Daarnaast geef ik je een rondleiding door de instellingen.

Contacten importeren, tag toevoegen, kijken wat ze precies allemaal openen en op welke lijsten ze staan. Na deze module weet jij precies waar je moet kijken.

Tijdens deze les maak je je eerste lijst & formulier aan. Ik geef je tips en tricks hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

Yes! We gaan je eerste nieuwsbrief versturen. Ik laat je zien hoe je een template maak en deze keer op keer kan gebruiken. 

Yes! Mijn favo onderdeel als funnel expert. Ik ga je alles laten zien wat je kan doen met de automatiseringen. Dit is echt de kracht van Active Campaign! 

In deze module leg ik je uit hoe je Active Campaign kan koppelen aan je website en aan woocommerce.

In deze module laat ik je zien hoe je de statistieken kunt gebruiken

In deze module laat ik je zien hoe je de chatfunctie van Active Campaign kunt installeren en in kunt zetten voor je business

Ik heb 2 stappenplannen & checklisten voor je klaarstaan. Ik leg uit welke stappen je moet zetten om je weggever online te zetten en welke stappen je moet zetten om een challenge te organiseren

VEELGESTELDE VRAGEN:

Hoeveel tijd kost te training?

De training bestaat uit korte video’s tussen de 3 en 10 minuten. Je kan dus per keer bekijken hoeveel je er wilt bekijken. Ik raad je wel aan om te kijken en dan gelijk te oefenen in je eigen account. Zo behaal je het snelste resultaat. In totaal duurt de cursus ongeveer 2,5 tot 3 uur. 

Wat heb ik nodig voor de training?

Voor de training heb je een computer nodig om de video’s te kunnen bekijken. Wil je meteen doorpakken dan is een Active Campaign account ook handig. Heb je er nog geen? In de academie leg ik precies uit hoe je een test account kan aanmaken.

Kan ik vragen stellen als ik er niet uit kom?

Jazeker kan dat! In de besloten facebook groep. 

Wanneer kan je starten met de cursus?

Je kan direct starten. Na betaling krijg je direct een email met je inlog gegevens voor de online omgeving + een welkomst email.

Komen er nog meer video's bij?

Jazeker! Ik zal de omgeving steeds meer aanvullen. Momenteel staat er 40 video’s in, maar er staat er alweer klaar om opgenomen te worden.

Leer je ook hoe je funnels moet bouwen?

In principe niet. Deze cursus is echt gericht op Active Campaign zodat de techniek steeds makkelijker voor je word en je het systeem zo goed mogelijk kunt gebruiken. Met de technische kennis kan je wel funnels gaan bouwen. Ik leg alleen niets uit over de strategie van funnels.

Ik heb nog geen active campaign account. Kan ik dan wel mee doen?

Jazeker! Ik leg in een video uit hoe je een proefaccount kan aanmaken. Dan kan je 14 dagen testen met Active Campaign en tegelijkertijd oefenen met de video’s.

Wat zijn de kosten van Active Campaign?

Active Campaign heeft meerdere pakketten, maar aan het LITE pakket heb je meer dan genoeg. Voor 500 contacten betaal je 9 dollar per maand (ongeveer 8 euro) als je gelijk voor een jaar betaal.

Ik zit nu bij Mailchimp en dat is gratis. Waarom zou ik over moeten stappen?

Active Campaign is een compleet emailmarketing systeem waar je veel meer mee kan dan met mailchimp. Het is gebruiksvriendelijker en de opties zijn 1000 maal beter. En ja idd, Active Campaign is betaald. Maar als je het systeem om de juiste manier gebruikt, dan verdien je de investering dubbel en dwars terug.

Wil je nu echt aan de slag met Active Campaign?
Meld je dan snel aan voor dit programma